0 0
V jabolčniku dušena govedina

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 kg Govedina
Čebula
1 šopek Korenje
750 g Mlad krompir
500 ml Jabolčni mošt
2 žlici Jabolčni kis
2 posušena Lovorjev list
1 žlička Poper v zrnju
Koper
Priloga
Jabolko
1/2 glave Rdeče zelje
1 žlička Semena koromača
1/4 skodelice Javorjev sirup
Olivno olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

V jabolčniku dušena govedina

  • 9 ur
  • Porcije 8
  • Srednje

Sestavine

  • Priloga

Navodila

Deli

V lonec dajte govedino, čebulo, korenček in krompir. Dodajte jabolčnik, 1/2 skodelice vode, kis, lovorov list in zrna popra. Pokrijte kuhajte na nizki temperaturi 8 ur, pri čemer na polovici kuhanja obrnite govedino in zelenjavo.

Pečico segrejte na 200 °C. Jabolko, narezano na četrtine, in narezano zelje položite v pekač. Potresite s semeni koromača. Prelijte z javorjevim sirupom in oljem. Začinite s soljo in poprom. Jabolka in zelje pecite 25 minut, na polovici pečenja jih obrnite.

Govedino postavite na desko in jo narežite na debele rezine. Jabolčno mešanico pokapajte z dodatnim javorjevim sirupom. Govedino postrezite s pečeno jabolčno mešanico, krompirjem, korenčkom in z malo tekočine za kuhanje, potreseno z vejicami kopra.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Belo vroča čokolada
Naprej
Mlečni močnik
Nazaj
Belo vroča čokolada
Naprej
Mlečni močnik

Dodajte Komentar