0 0
Tunini polpeti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Jajce
2 čajni žlički Limonin sok
10 žlic Drobtine
3 žlice Parmezan
3 konzerve Tuna v pločevinki
Čebula
1 ščepec Poper
3 žlice Olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tunini polpeti

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V skledo ubijte jajci in limonin sok, vmešajte drobtine in parmezan, da dobite maso. Vmešajte tuno in sesekljano čebulo, da se dobro združita; začinite s črnim poprom.

Z rokami oblikujte mešanico tune v 8 polpetov.

V ponvi na srednji temperaturi segrejte rastlinsko olje. Na vročem olju ocvrite polpete do zlato rjave barve, približno 5 minut na vsaki strani.

(Foto: pexwls.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Tunin zrezek
Naprej
Pistacijeva torta
Nazaj
Tunin zrezek
Naprej
Pistacijeva torta

Dodajte Komentar