Sestavine
-
1 čajna žlička Worchester omaka
-
1/4 skodelice čebula - drobno sesekljana
-
malo Tobasco
-
3/4 skodelice Stebel zelene
-
20 dag Tuna
-
1/4 skodelice Piment
-
2 žlici Maslo
-
2 žlici Moka
-
1/4 skodelice peteršilja, grobo sesekljanega
-
1 čajna žlička Sol
-
3/4 skodelice Oliva
-
1 čajna žlička Gorčica
-
1 skodelica Naribani sir
-
2 skodelici Mleko
-
1 skodelica Maslene krušne drobtine
Navodila
Rezance skuhajte v veliki količini vrele in osoljene vode, dokler se ne zmehčajo.
Čebulo in zeleno podušite na maslu, dokler se ne zmehčata, primešajte moko, sol in gorčico. Prilijemo mleko.
Kuhajte in mešajte, dokler se ne zgosti. Vmešajte Worcestersko omako, tabasco, kose tune, pimient, peteršilj, olive in sir. Zmešamo s kuhanimi rezanci: in prelijemo v namaščen pekač ter potresemo z maslenimi drobtinami. Pečemo 1 uro v zmerno vroči pečici na 180 stopinjah Celzija.