0 0
Tunin zrezek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
¼ skodelice Pomarančni sok 1 skodelica = 240 ml
¼ skodelice Sojina omaka
2 žlici Olivno olje
2 žlici Peteršilj
1 žlica Limonin sok
1 strok Česen
½ čajne žličke Origano
½ čajne žličke Poper
4 zrezki Tuna

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tunin zrezek

  • 60 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pomarančni sok, sojino omako, oljčno olje, peteršilj, limonin sok, česen, origano in poper zmešajte v veliki posodi.

Zrezke tune položite v marinado in jih obrnite, da se obložijo. Posodo pokrijte s plastično folijo in marinirajte v hladilniku vsaj 30 minut.

Žar na prostem segrejte na visoko temperaturo in rešetko rahlo naoljite. Zrezke tune odstranite iz marinade; odvečno pa prihranite za polivko.

Na segretem žaru pecite zrezke tune 5 do 6 minut; zrezke obrnite in jih polivajte z rezervirano marinado. Kuhajte še dodatnih 5 minut ali do želene zapečenosti.

(Foto: pexels.com)

 

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Morska pita
Naprej
Tunini polpeti
Nazaj
Morska pita
Naprej
Tunini polpeti

Dodajte Komentar