0 0
Tunin rosti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Krompir
1 žlica Peteršilj
1 žlica Drobnjak
1 žlica Limonina lupina
Jajce
100 g Tuna
Posušen paradižnik
1/2 Čebula

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tunin rosti

  • 15 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Naribajte krompir in iz njega iztisnite odvečno tekočino. Dodajte sesekljan peteršilj, drobnjak, limonino lupinico in razžvrkljano jajce. Dobro premešajte.

Vmešajte tuno, sesekljan paradižnik in čebulo.

V ponvi segrejte malo olja. Mešanico tune razdelite na 4 dele in jo z žlico položite v ponev. Na srednji do nizki temperaturi pecite približno 5 minut na vsaki strani, dokler se krompir ne skuha in polpeti ne postanejo zlati. Postrezite s hrustljavo zeleno solato.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pesin humus
Naprej
Zelenjavna solata s piščancem
Nazaj
Pesin humus
Naprej
Zelenjavna solata s piščancem

Dodajte Komentar