0 0
Tunin namaz z jajci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 x Jajce
1.5 žlice Majoneza ali kisla smetana
160 g Tuna v olivnem olju
2 x - 3 x Kisla kumarica
Poper - mleti po okusu
Sol po okusu
Limonin sok po potrebi, po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tunin namaz z jajci

Če ne veste, kaj bi si pripravili za zajtrk ali za večerjo, je tunin namaz vedno super izbira. Je zelo hitro narejen, vse te sestavine pa so ponavadi vedno pri roki. Lahko ga namažete na kruh ali pa na krekerje, dober pa je tudi serviran v majhni posodici kot dodatna jed na pikniku ali pa na kakšni zabavi...

  • 25 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Skuhajte trdo kuhana jajca in jih ohladite. Narežite kumarice na koščke.

Ohlajena jajca olupite in odstranimo rumenjake, beljake pa zrežite na koščke. Dobro odcedite tuno in jo stresite v posodico. Dodajte rumenjake in vse skupaj dobro pretlačite z vilicami. Primešajte majonezo ali kislo smetano, kumarice in beljake. Posolite in popoprajte ter po okusu oziroma po potrebi, dodajte še malo limoninega soka.

Pripravljen namaz postrežite s kruhom, toastom ali pa krekerji.

Še nasvet: Če nimate ali ne marate majoneze ali pa kisle smetane lahko uporabite maslo, kisle kumarice pa po vaši želji nadomestite lahko tudi s kaprami ali pa olivami.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Zelenjavna fritata
Naprej
Mlečna rezina
Nazaj
Zelenjavna fritata
Naprej
Mlečna rezina

Dodajte Komentar