0 0
Tržaška omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

4 stroki Česen
100 ml Olivno olje
1 pest Peteršilj
1 žlička Limonin sok

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tržaška omaka

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 10 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Česen in peteršilj sesekljajte in prilijte olivno olje. Dobro premešajte, nato pa dodajte še malo limoninega soka. Omako premešajte in servirajte.

Najbolje se poda k ribjim jedem in morski hrani. Dober tek!

(Foto: Instagram/ines_travelbug)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sicilijanski kanoli
Naprej
Maskarpone sladica
Nazaj
Sicilijanski kanoli
Naprej
Maskarpone sladica

Dodajte Komentar