0 0
Toskanska cvetačna juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
100 g Cvetača
500 ml Piščančja juha
200 ml Voda
2 stroka Česen
400 g Italijanska klobasa
1 skodelica Gobe
1 skodelica Smetana za stepanje
Poper
200 g Slanina

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Toskanska cvetačna juha

  • 30 minut
  • Porcije 3
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi zmešajte cvetačo, juho, vodo in česen ter zavrite. Kuhajte nepokrito, dokler cvetača ni mehka, 15 minut.
Medtem v veliki ponvi na srednji temperaturi kuhajte klobaso in gobe, dokler klobasa ni več rožnata, in jo razbijte na drobne koščke, 8 minut.

Mešanici cvetače dodajte klobaso in gobe ter ponovno zavrite. Zmanjšajte temperaturo in odkrito kuhajte 5 minut. Vmešajte smetano in poper ter segrejte. Postrezite s slanino.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Vložene paprike
Naprej
Sarme iz kitajskega zelja v omaki z brokolijem
Nazaj
Vložene paprike
Naprej
Sarme iz kitajskega zelja v omaki z brokolijem

Dodajte Komentar