• Home
  • Sladice
  • Torta, ki nikoli ne pade dol – Recept za biskvit
0 0
Torta, ki nikoli ne pade dol – Recept za biskvit

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

25 dag moke
5 jajc
25 dag sladkorja
1 dl olja
1 pecilni prašek
1 dl vode

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Torta, ki nikoli ne pade dol – Recept za biskvit

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Enostavno

Sestavine

Navodila

Deli

Preprosti recept za rahel biskvit

 

 

Koraki

1
Narejeno

Priprava in peka

Najpej stepemo rumenjake in sladkor, dodamo olje in vodo. Zmesi nato dodamo še moko ter pecilni prašek. Na koncu vmešamo še sneg vseh beljakov.

V ogreti pečici pečemo na 180 stopinjah nekje od 35 do 40 minut.

2
Narejeno

Opombe

Ta recept je za manjšo torto. Če želimo speči nekoliko večjo torto je potrebno dodati več jajc. Za vsako jajce dodamo tudi 5 dag moke ter 5 dag sladkorja.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečeni šparglji in češnjevci s feto
Naprej
Bezgov sirup
Nazaj
Pečeni šparglji in češnjevci s feto
Naprej
Bezgov sirup

Dodajte Komentar