0 0
Tofu Stir-Fry

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
200 g Čvrsti tofu
Rdeča paprika
Rumena paprika
Čebula
1 strok Česen
1 žlica Ingver
2 žlici Sojina omaka
2 žlici Rižev kis
1 žlica Koruzni škrob
1 žlica Olivno olje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tofu Stir-Fry

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 20 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V manjši skledi zmešajte sojino omako, rižev kis, koruzni škrob ter ščepec soli in popra.

V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte narezan tofu in ga nekaj minut pražite, da rahlo porjavi. V ponev dodajte narezano papriko, čebulo, česen in nariban ingver ter jih pražite še nekaj minut, da se zelenjava zmehča.

Tofu in zelenjavo v ponvi prelijte z omako in premešajte, da se obložijo. Omako pustite vreti nekaj minut, da se zgosti, tofu in zelenjava pa se segrejeta.
Postrezite z rižem ali s hrustljavim kruhom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Čičerikin kari
Naprej
Azijska solata z govedino
Nazaj
Čičerikin kari
Naprej
Azijska solata z govedino

Dodajte Komentar