0 0
Toast z fižolom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1/2 žlice Olivno olje
1/2 Čebula
1/2 Paprika
1 strok Česen
200 g Konzerviran paradižnik
1/2 žličke Dimljena sladka paprika
2 žlici Kis
200 g Fižol (pločevinka)
ščepec Sladkor
1 rezina Kruh s semeni
Peteršilj

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Toast z fižolom

Ameriški zajtrk

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 40 min
  • Porcije 1
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

V manjši ponvi segrejte olje, dodajte čebulo in papriko ter ju nežno pražite, dokler se ne zmehčata (približno 15 minut). Zmečkajte polovico česna in ga dodajte v ponev skupaj s paradižnikom, papriko, kisom, fižolom, sladkorjem in malo začimb. Pustite vreti in kuhajte 10-15 minut oziroma dokler se količina rahlo ne zmanjša in zgosti.

Kruh popecite, namažite s preostalim česnom in pokapajte z malo olja. Na toast naložite fižol, ga pokapajte z malo olja in potresite s peteršiljem. Za polnejši obrok zraven ocvrite še eno jajce. Dober tek!

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Cvetačna juha s sirom
Naprej
Pečeno kislo zelje z mletim mesom
Nazaj
Cvetačna juha s sirom
Naprej
Pečeno kislo zelje z mletim mesom

Dodajte Komentar