0 0
Testenine v klobasni omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Čebula
1 strok Česen
Klobasa
80 g Šampinjoni
Paprika
350 g Paradižnikova mezga
280 g Testenine
3 žlice Parmezan
2 žlici Oljčno olje
Čilijevi kosmiči
Bazilika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Testenine v klobasni omaki

  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi segrejte olje in na nizki temperaturi pražite čebulo, da postekleni in porjavi, približno 7 minut. Dodajte sesekljan česen in kuhajte še 1 minuto, da zadiši.

Vsako klobaso prerežite po dolžini in iz nje izdolbite meso, kožice pa zavrzite. Meso dodajte v ponev in ga razdrobite ter cvrite 5 minut, dokler ne porumeni. Dodajte narezane gobe in poper ter kuhajteminut.

Po želji dodajte čilijeve kosmiče. Vmešajte paradižnikovo mezgo in dolijte 100 ml vode. Zavrite in kuhajte 10 minut ali dokler se ne zgosti.

Medtem skuhajte testenine v skladu z navodili na embalaži. Odcedite jih in jih stresite v omako ter premešajte, da se obložijo.

Pred serviranjem jih potresite s parmezanom in dodajte liste bazilike za okras. Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ananasove palačinke
Naprej
Tiramisu z nektarino
Nazaj
Ananasove palačinke
Naprej
Tiramisu z nektarino

Dodajte Komentar