0 0
Testenine s piščancem in slanino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olivno olje
1 žlica Maslo
1 x Čebula
1 strok Česen
200 ml Smetana
100 g Maskarpone
75 g Parmezan
1 kocka Piščančja zaloga
200 g Piščančje prsi
8 rezin Slanina
300 g Testenine
Peteršilj
Solata

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Testenine s piščancem in slanino

  • 40 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V ponvi na nizkem ognju segrejte olje in maslo ter 10 minut oziroma dokler se čebula ne zmehča in postane prozorna, pražite čebulo. Dodajte česen in kuhajte še 2 minuti. Dodajte smetano, mascarpone, parmezan in kocko zaloge. Premešajte in dodajte kuhanega piščanca in slanino, da se segrejeta.

Medtem skuhajte testenine po navodilih na embalaži. Prihranite 100 ml vode za testenine. Testenine vmešajte v kremno omako in toliko rezervirane vode, da se sprostijo. Začinite s črnim poprom. Dodajte peteršilj in postrezite z zeleno solato.

(Foto: Pixabay)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ovsena kaša z borovnicami
Naprej
Veganski ragu
Nazaj
Ovsena kaša z borovnicami
Naprej
Veganski ragu

Dodajte Komentar