0 0
Testenine s koruzno omako

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
50 g Maslo
2 stroka Česen sesekljana
250 ml Belo vino
300 ml Smetana za kuhanje
200 g Koruza
400 g Testenine
150 g Sir nariban
3 x Rumenjak
100 ml Paradižnikova omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Testenine s koruzno omako

LASTNOSTI:
    • 30 min
    • Porcije 4
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Na srednji temperaturi v ponvi raztopite maslo. Dodajte česen in ga kuhajte 2 minuti, da se zmehča. Dodajte vino in hitro zavrite. Kuhajte 4 minute in mešajte. Dodajte smetano in koruzo ter 3 minute.
    Medtem v vreli slani vodi skuhajte testenine po navodilih na embalaži. Odcedite in prihranite 3/4 skodelice (180 ml) vode za kuhanje.
    V skledi stepite parmezan in rumenjake ter jih začinite. Smetanovi zmesi dodajte poper in testenine, nato pa dodajte mešanico parmezana, paradižnikovo omako in rezervirano vodo za kuhanje testenin. Odstavite z ognja. Testenine zmešajte z omako. Začinite po okusu in postrezite.

     

    Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Jajca po mehiško
    Naprej
    Riževa bovla
    Nazaj
    Jajca po mehiško
    Naprej
    Riževa bovla

    Dodajte Komentar

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com