Sestavine
-
1/2 skodelice Maslo
-
1 žlica Olje tartufov
-
1/2 žličke Česen v prahu
-
Sol in poper
Navodila
V srednje veliko skledo dodajte zmehčano maslo, olje tartufov in česen v prahu. Sestavine dobro premešajte, da se popolnoma povežejo.
Mešanico poizkusite in po okusu dodajte sol in poper. Mešanico prenesite v manjšo skledo ali ramekin.
Skledo pokrijte s plastično folijo in postavite v hladilnik za vsaj 30 minut, da se okusi zlijejo.
Pred serviranjem namaz vzemite iz hladilnika in počakajte, da se segreje na sobno temperaturo.
Ta nama je razkošen dodatek k vsakemu krožniku za meso ali predjedi. Odličen je tudi na zrezkih na žaru ali pečeni zelenjavi. Uživajte v bogatem in zemeljskem okusu tartufov v vsakem grižljaju!
(Foto: pexels.com)