0 0
Tanke francoske palačinke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Sol po okusu
480 ml Voda
480 ml Mleko
8 x Jajca
290 g Maslo
700 g Pšenična moka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tanke francoske palačinke

LASTNOSTI:

    Preprosto, palačinke so res nekaj najboljšega...

    • 30 minut
    • Porcije 8
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    V posodi z mešalnikom zmešajte vse mokre sestavine. In to jajca, maslo, mleko in voda.

    V še eni posodi zmešajte moko in sol. Zdaj v posoljeni moki dodajte vse zmešane mokre sestavine in ponovno fino zmešajte, da bo masa brez ene same ene grudice.

    Po pravilih morate maso zdaj postaviti v hladilnik za dve uri, če pa ste res zelo, zelo lačni, lahko to pravilo tudi prezrete.

    Sedaj enostavno spečete palačinke na ponvi in ​​jih namažite z namazom po vaši izbiri.

    (Foto: Getty Images)

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Kuskusne tortice
    Naprej
    Pohorski pisker
    Nazaj
    Kuskusne tortice
    Naprej
    Pohorski pisker

    Dodajte Komentar

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com