0 0
Tajska enolončnica

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 stroki Česen
4 cm velik kos Ingver
150 g kitajsko zelje
2 x Čebula - mlada
1 x Čili
3 vejice Bazilika
10 g Limonska trava
2 x Janež zvezdasti
800 ml Zelenjavna juha
1 žlička Sojina omaka
1 x Vodna kreša
1 x Limeta

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tajska enolončnica

LASTNOSTI:
  • Vegansko
Kuhinja:
  • 1 h
  • Porcije 2
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Olupite in zdrobite česen, nato olupite in grobo nasekljajte ingver. Drobno narežite zelje. Obrežite in na drobno narežite spomladansko čebulo in čili. Naberite zelišča.

Limonsko travo s česnom, ingverjem in janežem dodajte v veliko ponev.
Ponev postavite na močan ogenj in prilijte zelenjavno juho. Segrejte do vrenja, nato pa močno znižajte temperaturo in nežno kuhajte 30 minut.

Nekaj minut pred koncem kuhanja po želji dodajte azijsko zelenjavo in jo nežno kuhajte.
Juho servirajte v globoke sklede, začinjene s sojino omako, potresite z zelišči, s krešo, spomladansko čebulo in čilijem ter postrezite s koščki limete.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Svinjska ribica s hrustljavim ingverjem
Naprej
Mandljevi razpokanci
Nazaj
Svinjska ribica s hrustljavim ingverjem
Naprej
Mandljevi razpokanci

Dodajte Komentar