0 0
Svinjski zrezki v naravni omaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

4 x Svinjski zrezek
Moka ostra
1 x Goveja jušna kocka
2 žlici Olje
Voda
Začimbe po okusu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svinjski zrezki v naravni omaki

  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Svinjski zrezek dobro potolcite in začinite s soljo, poprom in zelenjavo.

V ponvi segrejte olje in zrezek popečemo do zlato rjavo barve.

Popečene zrezke razporedite po krožniku. Ocvrte zrezke potresite z moko (približno žlico in pol) in pražite toliko časa, da moka porjavi.

Dodajte vodo, dokler omaka ni ravno pravšnja. V omako dodajte goveje kocke in pokuhajte.

Omako precedite, da odstranite morebitne grudice ali grudice govejih kock. Nato omako ponovno zavrite. Dodajte zrezek in dušite, vse dokler se ne zmehča.

Servirajte z rižem ali pa s kuhanimi rezanci.

Po želji ali okusu servirajte tudi z ocvrtim krompirjem, krompirčkom.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Piščančji paprikaš
Naprej
Zrezki narejeni iz mletega mesa
Nazaj
Piščančji paprikaš
Naprej
Zrezki narejeni iz mletega mesa

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com