0 0
Svinjski golaž

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

800 g Svinjski vrat
50 ml Olje
750 g Čebula
145 g Korenje
3 stroki Česen
55 g Paradižnikova mezga
1 žlica Dimljena sladka paprika
Lovor
2 žlički Sol
450 ml Voda

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svinjski golaž

  • 3 ure
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Segrejte olje in popražite sesekljano čebulo. Pražite približno 5 minut in posolite. Dodajte naribano korenje in zalijte z malo vode.

Vse skupaj pražite 25 minut, vmes pa prilivajte vodo, da zelenjava ostane sočna. Dodajte narezano meso, zvišajte temperaturo in pražite 5 minut.

Temperaturo spet znižajte in dodajte papriko v prahu, paradižnikovo mezgo in sesekljan česen.

V golaž prilijte vodo in dodajte lovorjev list ter ostale začimbe po okusu. Lonec pokrijte in kuhajte še dobri 2 uri, vmes pa občasno premešajte. Po potrebi prilivajte vodo.

Svinjski golaž postrezite s kruhom ali polento.

Dober tek!

(Foto: pixabay.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pudingove palačinke
Naprej
Mandljevi piškoti
Nazaj
Pudingove palačinke
Naprej
Mandljevi piškoti

Dodajte Komentar