0 0
Svinjska ribica s hrustljavim ingverjem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
300 g Svinjska ribica
4 cm dolg kos Ingver
1 žlica Miso pasta
2 žlički Med
200 g kitajsko zelje
Vinski kis

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svinjska ribica s hrustljavim ingverjem

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
Kuhinja:
  • 20 min
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

S fileja odstranite maščobo, jo na drobno narežite in položite v ponev.

Postavite na srednje močan ogenj, da se hrustljavo zapeče, medtem pa olupite in narežite ingver ter ga dodajte v ponev, da se prav tako hrustljavo zapeče.

Zrezek narežite na 3 cm velike koščke in jih premešajte z misom, da se dobro obložijo.
Odstranite hrustljavo maščobo in ingver ter ju dajte na stran, nato pa v ponev dodajte koščke zrezka.

Kuhajte 4 minute in redno premetavajte, nato pa prilijte med in 1 žlico rdečega vinskega kisa. Mešajte še 1 minuto.

Medtem razpolovite zelje, ga v ponvi z vrelo vodo kuhajte le 1 minuto, da ohrani hrustljavost, nato ga dobro odcedite in ga servirajte na krožnike.
Z žlico prelijte zrezek s sokovi iz ponve ter na koncu dodajte še rezervirane hrustljave koščke.

(Foto: pexels.com)

 

Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Čokoladni hlebčki
Naprej
Tajska enolončnica
Nazaj
Čokoladni hlebčki
Naprej
Tajska enolončnica

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com