0 0
Šunka “Virginia”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 x Šunka
2 x Cimet
1 skodelica Melasa
Klinček
1 skodelica Cider (Jabolčno vino)
Rjavi sladkor
1 žlica Mleti klinčki
1 žlica Mleta paprika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Šunka “Virginia”

  • 5 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pustite šunko, da se čez noč namoči v hladni vodi. Postavite v svežo hladno vodo in dodajte cider, melaso, mlete klinčke, cimet in papriko. Počasi kuhajte 5 do 7 ur, odvisno od velikosti šunke. Pustite, da se ohladi v vodi, v kateri se je kuhala. Odstranite kožo, jo posujte z rjavim sladkorjem in na gosto prelepite s celimi klinčkem. Pečemo približno 1 uro.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
divjačinski golaž
Nazaj
Madžarski golaž
sladka bedra
Naprej
Sladka bedra “a la Windsor”
divjačinski golaž
Nazaj
Madžarski golaž
sladka bedra
Naprej
Sladka bedra “a la Windsor”

Dodajte Komentar