0 0
Spomladanski zavitki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 pesti Riževi rezanci
400 g kitajsko zelje
2 x Korenje
150 g Kalčki
3 x Spomladanska čebula
1 žlica Sezamovo olje
2 žlici Sojina omaka
2 žlici Riževo vino
10 g Koriander
Listnato testo
1 l Olje
Pikantna omaka
2 žlici Sojina omaka
1 žlička Pikantno olje
1 x Spomladanska čebula

Prehranska Vrednost

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Spomladanski zavitki

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 1 ura
  • Porcije 12
  • Lahko

Sestavine

  • Pikantna omaka

Navodila

Deli

Riževe rezance namočite v hladno vodo za 15 minut, da postanejo prožni, nato jih odcedite. Medtem v veliki skledi zmešajte zelje, korenje, kalčke in beli del spomladanske čebule. V veliki ponvi segrejte sezamovo olje in vanj stresite mešanico zelja. Na močnem ognju kuhajte 2 minuti, da zelje ovene. Dodajte sojino omako in vino. Dodajte rezance, koriander in zelene dele spomladanske čebule ter dobro premešajte.

Na delovno površino položite listnato testi v velikosti želenih zavitkov. Na sredino zavitka položite zvrhano žlico polnila. Spodnji vogal testa dvignite in prepognite čez zgornji vogal. Testo z leve strani prepognite čez nadev in zvijete.

V ponvi segrejte rastlinsko olje na 180 °C. Spomladanske zvitke v serijah pecite 5 minut, dokler ne postanejo zlati.

V manjši skledi zmešajte vse sestavine za pikantno omako za pomakanje, poskusite in po želji dodajte več olja čilija. Spomladanske zvitke postrezite s pikantno omako.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljav kruh s kremnim gobovim nadevom
Naprej
Tiramisu na hitro
Nazaj
Hrustljav kruh s kremnim gobovim nadevom
Naprej
Tiramisu na hitro

Dodajte Komentar