0 0
Spomladanski zavitki s svinjino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
60 g Stekleni rezanci
370 g Mleta svinjina
2 žlici Ostrigina omaka
1 žlička Sladkor
1 žlička Sol
1/2 žličke Mleti črni poper
Korenje
1/2 skodelice Zelje drobno narezan
1/2 Čebula
1/2 skodelice Krompir
Olje za cvrtje
Filo testo
Jajce
Gorčica
Čilijeva omaka

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Spomladanski zavitki s svinjino

Kuhinja:
  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

V manjši posodi z vrelo vodo kuhajte rezance 4 do 5 minut. Odcedite jih in prestavite v skledo z ledeno vodo, da se ohladijo. Rezance dobro odcedite in jih narežite na 3-centimetrske koščke.

Rezance prenesite v veliko skledo in dodajte vse preostale sestavine, razen testa za spomladanske zvitke, rastlinskega olja, stepenega jajca in začimb za pomakanje; dobro premešajte.

V veliki posodi segrejte 2 cm olja na 180 °C. Testo razrežite na 12 pravokotnikov. V spodnjo tretjino zavitka položite 4 žlice nadeva. Vogal povlecite navzgor in čez nadev ter zavijte, pri tem pa prepognite stranice. Zgornji vogal premažite z razžvrkljanim jajcem in pritisnite, da se zavitek zapre. Ponovite s preostalimi zavitki in nadevom.

Spomladanske zvitke na vročem olju občasno obrnite, da postanejo zlati in hrustljavi, svinjina pa je kuhana, približno 5 minut. Odcedite na pekaču, obloženem s papirnato brisačo, in postrezite s pekočo gorčico in/ali sladko čilijevo omako.

(Foto: freepik.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sezamovi ocvrtki
Naprej
Ledena tekila
Nazaj
Sezamovi ocvrtki
Naprej
Ledena tekila

Dodajte Komentar