0 0
Špinačni prigrizki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Nadev
Jajce
200 g Rikota
250 g Špinača zamrznjena
3/4 skodelice Čedar nariban
3/4 žličke Sol
Poper
Testo
2 lista Listnato testo
Jajce

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špinačni prigrizki

  • 30 minut
  • Porcije 13
  • Srednje

Sestavine

  • Nadev

  • Testo

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Z oljem popršite 2 standardna pekača za mafine.

NADEV
V skledo dajte jajce in ga rahlo stepite. Dodajte narezano zamrznjeno špinačo in preostale sestavine za nadev in vse skupaj premešajte. Poskusite in po okusu prilagodite sol.

TESTO
Vsako testo razrežite na 9 enakih delov (skupaj 18). V pekače za mafine oblikujte 15 kosov testa.
Med vse razdelite nadev, nato pa štiri vogale potisnite v sredino in pritisnite, da se zlepijo skupaj. Ne napolnite preveč, sicer peciva ne boste mogli zapreti ali pa bo med peko počilo.

Premažite z jajčnim premazom in pecite 15 do 20 minut oziroma dokler ne dobi zlatorjave barve.

Postrezite tople ali ohlajene.

(Foto: unsplash.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sladki krompir s feto
Naprej
Cimetovi prigrizki
Nazaj
Sladki krompir s feto
Naprej
Cimetovi prigrizki

Dodajte Komentar