0 0
Špinačna juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
olje
moka za prežganje
2 stroka česna
1 zavitek zamrznjene špinače
sol
poper
lovorov list
muškatni orešček
1/2 lončka kisle smetane 1/2 do 3/4

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špinačna juha

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na olju zarumenimo moko, dodamo česen.

Ko zadiši, prilijemo 3 dl vode in pustimo prevreti. Dodamo zamrznjeno špinačo, sol, poper, ščep muškatnega oreščka, lovorov list (namesto soli dodam jušno kocko) in pustimo, da vre toliko časa, da špinača popolnoma odmrzne. Dobimo gostljato juho, če je pregosta, dodamo vodo. Juha naj vre kakšnih 5 minut, nato dodamo kislo smetano.

Premešamo in ponudimo.

 

Dober tek!

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Na olju zarumenimo moko, dodamo česen. Ko zadiši, prilijemo 3 dl vode in pustimo prevreti. Dodamo zamrznjeno špinačo, sol, poper, ščep muškatnega oreščka, lovorov list (namesto soli dodam jušno kocko) in pustimo, da vre toliko časa, da špinača popolnoma odmrzne. Dobimo gostljato juho, če je pregosta, dodamo vodo. Juha naj vre kakšnih 5 minut, nato dodamo kislo smetano. Premešamo in ponudimo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Bučkina juha
Naprej
Fižolova juha
Nazaj
Bučkina juha
Naprej
Fižolova juha

Dodajte Komentar