0 0
Šparglji z gobovo majonezo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
16 x Šparglji
25 g Bob
40 g Čedar
1 žlica Olje tartufov
1 pest Rukola
Gobova majoneza
200 g Šampinjoni
1 žlica Balzamični kis
40 g Majoneza

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Šparglji z gobovo majonezo

  • 20 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

  • Gobova majoneza

Navodila

Deli

Dan prej pripravite gobovo majonezo. Gobe, kis in ½ žlice soli zmešajte v kuhinjskem robotu, dokler se ne združijo.

Mešanico z žlico prelijte v mrežasto krpo in jo pustite čez noč, da se tekočina odcedi.
Naslednji dan dvignite cedilo z mešanico in iztisnite še zadnjo tekočino. Odstranite trdne delce, v tekočino vmešajte majonezo in jo postavite na stran.
Na visoki temperaturi segrejte ponev. Šparglje kuhajte 3 minute, nato jih obrnite in kuhajte še 2 minuti.

Fižol oluščite in ga razdelite na štiri krožnike skupaj s šparglji.
Po vrhu naribajte sir in ga pokapajte z oljem. Postrezite s solatnimi listi ob strani in s kupčkom gobove majoneze.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Gobova majoneza
Naprej
Angleški mafini
Nazaj
Gobova majoneza
Naprej
Angleški mafini

Dodajte Komentar