0 0
Špargljeva juha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 žlica Olivno olje
4 rezine Slanina narezana na kocke
1/2 Čebula narezana na kocke
3 stroki Česen sesekljan
2 kg Šparglji narezani na 1 cm velike kose
2 ½ skodelice Juha piščančja
1 žlička Sol
ščepec Poper
1 skodelica Smetana za stepanje

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Špargljeva juha

  • 30 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na segreto olje dodajte slanino in jo dušite 2 minuti. Vmešajte čebulo in kuhajte, dokler se čebula ne zmehča. Dodajte česen in šparglje. Kuhajte 2 minuti.

Šparglje prelijte s piščančjo juho in zavrite. Zmanjšajte temperaturo in kuhajte 15 min

Mešanico špargljev pretlačite z mešalnikom do gladkega. Vmešajte smetano in kuhajte, dokler se juha ne segreje, vendar ne zavre. Poskusite in začinite s soljo in poprom.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Lešnikove tablice
Naprej
(Tarator) Bolgarska hladna kumarična juha
Nazaj
Lešnikove tablice
Naprej
(Tarator) Bolgarska hladna kumarična juha

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com