0 0
Solata z jagnjetino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
2 žlici Olivno olje
1 vejica Rožmarin
400 g Jagnjetina zrezek
2 žlici Limonin sok
1 strok Česen
1 skodelica Metini listi
100 g Mlada špinača
Mlad krompir
Avokado

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Solata z jagnjetino

  • 1 ura
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Cel krompir kuhajte 20 minut, dokler se ne zmehča.

Medtem v plitvi posodi zmešajte 1 žlico olja in rožmarin. Dodajte jagnjetino, jo dobro začinite in obrnite, da jo obložite. Postavite na stran, da se 10 minut marinira.

V skledi zmešajte limonin sok, česen in preostalo olje. Ko je krompir dovolj ohlajen, ga olupite in na debelo narežite. Dodajte ga k limonini mešanici in nežno premešajte, da se obloži.

Segrejte veliko ponev ali žar na visoki temperaturi. Jagnjetino na vsaki strani pecite 3-4 minute in ohlapno pokrijte s folijo in počivajte 10 minut, preden ga na debelo narežete.

Krompirju dodajte špinačo, meto in avokado ter vse skupaj premešajte. Postrezite z narezano jagnjetino in limoninimi rezinami. Začinite po okusu.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Vroča nutela
Naprej
Rakovi polpeti
Nazaj
Vroča nutela
Naprej
Rakovi polpeti

Dodajte Komentar