0 0
Sočni piščanec

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
Piščančje prsi
1 žlica Olivno olje
1 žlica Italijanske začimbe
1 čajna žlička Česen v prahu
1/2 čajne žličke Mleta rdeča paprika
Sol in poper
Brstični ohrovt

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sočni piščanec

iz zračnega cvrtnika

  • 30 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Piščanca položite v košaro zračnega cvrtnika. Piščanca namažite z oljčnim oljem.

V manjšo skledo dodajte italijanske začimbe, česen v prahu, papriko, sol in poper. Vtrite na vse strani piščanca.

Pecite v zračnem cvrtniku pri 180 °C za 9 minut. Odprite cvrtnik in piščanca obrnite. (Če ga uporabljate, zdaj dodajte brstični ohrovt). Kuhajte še 9 minut ali dokler notranja temperatura ne doseže 73 °C.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Goveji zrezki portobello
Naprej
Japonski toast z jajcem
Nazaj
Goveji zrezki portobello
Naprej
Japonski toast z jajcem

Dodajte Komentar