Sestavine
-
300 g Plazma keksi
-
1/3 skodelice Čokoladni liker
-
750 g Kremni sir
-
150 g Snickers čokoladicana debelo narezane
-
820 ml Mleko
-
720 ml Smetana za stepanje
-
100 g Pudingčokolada
-
1/2 skodelice Slana karamela
Navodila
Polovico piškotov razporedite po dnu pravokotnega pekača velikosti 20 x 30 cm. Piškote premažite s polovico likerja.
V skledi stepite kremni sir in 1⁄2 skodelice mleka, dokler ne postaneta gladka in kremasta. Dodajte karamelo in na kratko stepajte, dokler se ne združi. Mešanico kremnega sira prelijte po piškotih in površino nežno zgladite. Postavite v hladilnik.
Medtem dajte v veliko skledo preostalih 700 ml mleka in 1⁄2 skodelice dvojne smetane. Potresite z mešanico pudinga. Stepajte 5 minut ali dokler se ne oblikujejo mehki vrhovi. Postavite v hladilnik za 15 minut, da se strdi. Z žlico pudingove zmesi prelijte plast kremnega sira in zgladite površino. Na vrh položite preostale piškote. Piškote premažite s preostalim likerjem.
V skledi stepite preostalih 600 ml smetane, dokler se ne oblikujejo mehki vrhovi. Kremo razporedite po piškotih. Postavite v hladilnik za 4 ure ali dokler se ne strdi.
Prelijte z dodatno karamelno omako in na vrh položite narezane Snickers čokoladice.