0 0
Sladko-pekoči piščanec

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
3 žlice Mešanica začimb za tacos
500 g Piščančje prsi
2 žlici Olje
250 ml Salsa
1/2 skodelice Konzervirana breskev
Kuhan riž

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sladko-pekoči piščanec

Kuhinja:
  • 25 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Stresite taco začimbe v veliko plitvo posodo; Dodajte narezanega piščanca in premešajte, da se obloži.

V veliki ponvi na olju popecite piščanca, da ne bo več rožnat. zmešajte salso in breskve in ju vmešajte v ponev. Segrejte do vrenja.

Zmanjšajte temperaturo, pokrijte in kuhajte 2-3 minute ali dokler se ne segreje. Postrezite z rižem.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Njoki v goveji omaki s slanino
Naprej
Goveji zrezki portobello
Nazaj
Njoki v goveji omaki s slanino
Naprej
Goveji zrezki portobello

Dodajte Komentar