0 0
Sladka in kisla rdeča pesa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 x Rdeča pesa
1/4 skodelice Kis
1 skodelica Voda iz pese
2 čajni žlički Maslo
1 žlica Kristalni sladkor
1 žlica Koruzni škrob

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sladka in kisla rdeča pesa

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 1 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Odrežite vršičke pese in pustite 5 centimetrov pecljev. Dobro jo očistite, položite v lonec in prelijte z vrelo vodo. Kuhajte, dokler se ne zmehča, odstranite zunanjo lupino in jo narežite na kocke. Odcedite in prihranite 1 skodelico vode, v kateri se je pesa kuhala.

Dodajte sladkor, kis in maslo. Zgostimo z 1 žlico koruznega škroba in kuhamo, da dobimo konsistenco smetane. Dodajte na kocke narezano peso, sol in poper ter segrejte.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
paradižnik
Nazaj
Ocvrti paradižnik
pečen piščanec
Naprej
Krompirjev nadev za kokoši
paradižnik
Nazaj
Ocvrti paradižnik
pečen piščanec
Naprej
Krompirjev nadev za kokoši

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com