0 0
Skutini mafini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
150 g Mandlji
220 g Skuta
100 g Moka brez glutena
100 g Posušen paradižnik
1 žlička Pecilni prašek brez glutena
75 g Parmezan
4 x Jajca
Oljčno olje
Timijan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Skutini mafini

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 60 min
  • Porcije 10
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C.
Mandlje v kuhinjskem robotu zmeljite do zelo drobnega, nato jih dajte v skledo s skuto, z moko, s posušenimi paradižniki in pecilnim praškom. Naribajte večino parmezana.
Jajca rahlo stepite in jim dodajte olje in 1 žlico vode. Začinite in rahlo premešajte.

Testo vlijte v modelčke, naribajte preostali parmezan in potresite s timijanom.
Pecite 35 minut ali dokler ne naraste in se zlato rjavo zapeče. Postrezite tople.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Jajčni namaz z zeleno in hrenom
Naprej
Pina colada
Nazaj
Jajčni namaz z zeleno in hrenom
Naprej
Pina colada

Dodajte Komentar