Sestavine
-
150 g Mandlji
-
220 g Skuta
-
100 g Moka brez glutena
-
100 g Posušen paradižnik
-
1 žlička Pecilni prašekbrez glutena
-
75 g Parmezan
-
4 x Jajca
-
Oljčno olje
-
Timijan
Navodila
Pečico segrejte na 200 °C.
Mandlje v kuhinjskem robotu zmeljite do zelo drobnega, nato jih dajte v skledo s skuto, z moko, s posušenimi paradižniki in pecilnim praškom. Naribajte večino parmezana.
Jajca rahlo stepite in jim dodajte olje in 1 žlico vode. Začinite in rahlo premešajte.
Testo vlijte v modelčke, naribajte preostali parmezan in potresite s timijanom.
Pecite 35 minut ali dokler ne naraste in se zlato rjavo zapeče. Postrezite tople.
(Foto: pexels.com)