0 0
Škotski karamelni bonboni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

170 g Maslo
445 g Sladkor v prahu
70 g Kondenzirano mleko

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Škotski karamelni bonboni

LASTNOSTI:
  • Brez Glutena
  • 30 minut
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pekač obložite s peki papirjem. Maslo in 150 ml vode dajte v ponev na nizki temperaturi in maslo stopite (voda naj ne zavre). Dodajte sladkor in ga raztopite ter mešajte.

Vodo zavrite, nato pa jo zmanjšajte na najnižjo temperaturo in dodajte kondenzirano mleko. Mešanica bo svetle kremaste barve.

Kuhajte 20-30 minut, dokler se zmes ne zgosti in postane temne karamelne barve. Med kuhanjem mešajte.

Odstavite z ognja in stepajte še 10-15 minut, dokler se ne zgosti. Vlijte v pripravljen pekač in pustite 30 minut, da se ohladi, preden ga narežete na kocke.

(Foto: Pixabay)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečeni njoki
Naprej
Fižolov wrap
Nazaj
Pečeni njoki
Naprej
Fižolov wrap

Dodajte Komentar