0 0
Sirov prigrizek

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 ml Pinjenec
2 skodelici Drobtine panko
500 g Sirovi ravioli
Olje
300 ml Paradižnikova omaka
Peteršilj
Parmezan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sirov prigrizek

  • 30 minut
  • Porcije 4
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Pinjenec in drobtine dajte v ločeni posodi. Vsak raviol najprej potopite v pinjenec, nato v drobtine, da se obloži.
Fritezo ali veliko ponev do polovice napolnite z oljem in segrejte na 190 °C.

V serijah po 5 raviolov cvrite 2 minuti, da drobtine postanejo zlate in hrustljave. Odstranite jih z režnato žlico in odcedite na papirnati brisači.

Medtem v majhni ponvi na nizki temperaturi segrejte omako. Začinite jo in prenesite v skledo.

Raviole razporedite na krožnik, potresite s peteršiljem in parmezanom ter postrezite z omako za pomakanje.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Sirov hleb
Naprej
Grški sir z medom
Nazaj
Sirov hleb
Naprej
Grški sir z medom

Dodajte Komentar