0 0
Sirov hleb

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
500 g Hlebček kruha
160 g Karamelizirana čebula
100 g Mocarela sir
120 g Brie sir
1 žlica Timijan
1 žlica Olivno olje
Morska sol

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sirov hleb

  • 30 minut
  • Porcije 8
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 200 °C. Ploščo za peko obložite z dvema folijama, ki sta dovolj veliki, da lahko obdajata hlebček.

Z velikim nožem poševno vrežite vzorec šahovnice v vrh hlebca (pazite, da ga ne prerežete do konca).

V zareze ramažite karamelizirano čebulo. Napolnite z mocarelo, briejem in timijanom. Hlebček premažite z oljem. Posujte z morsko soljo.

Hlebček zavijte v folijo, da se zapre. Pecite 20 minut ali dokler se sir ne stopi. Odkrijte in pecite še 5 minut ali dokler ni hrustljavo zapečeno. Takoj postrezite.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rikota kroglice
Naprej
Sirov prigrizek
Nazaj
Rikota kroglice
Naprej
Sirov prigrizek

Dodajte Komentar