0 0
Sirov fondi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
600 g Ementalec Sir nariban
300 ml Belo vino
2 žlički Koruzna moka
3 žlice Slivovo žganje
1 strok Česen
Poper
Muškatni orešček
Priloge
narezano na palčke Korenje
Redkvica
Riževi krekerji

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sirov fondi

  • 20 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

  • Priloge

Navodila

Deli

Nariban sir dajte v lonec za fondi z vinom in segrevajte na štedilniku, dokler ne zavre, medtem se mora sir stopiti.

Ko zavre, znižajte temperaturo v loncu. V manjši skledi stepite koruzno moko z žganjem in jo skupaj s sesekljanim strokom česna dodajte v lonec za fondi.

Začinite s poprom in z muškatnim oreščkom ter lonec za fondi prestavite na plamen. Postrezite z izbrano različno zelenjavo in prilogo za pomakanje.

(Foto: pexels.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Smuti za vegane
Naprej
Cheesecake napitek
Nazaj
Smuti za vegane
Naprej
Cheesecake napitek

Dodajte Komentar