Sestavine
-
8 rezin Ržen kruh
-
1/2 skodelice Solatni preliv iz majoneze1 skodelica = 240 ml
-
8 rezin Švicarski sir
-
8 rezin Goveje meso
-
1 skodelica Kislo zelje
-
2 žlici Maslo
Navodila
Na srednji temperaturi segrejte.
Eno stran rezin kruha enakomerno namažite s prelivom. Na štiri rezine kruha položite eno rezino švicarskega sira, 2 rezini govedine, 1/4 skodelice kislega zelja in drugo rezino švicarskega sira. Na vrh položite preostale rezine kruha, s prelivom navzdol. Vsak sendvič na vrhu namažite z maslom.
Sendviče z maslom navzdol položite na segreto ponev; vrh vsakega sendviča namažite s preostalim maslom. Na žaru pecite, dokler se obe strani ne obarvata zlato rjavo, približno 5 minut na vsaki strani. Postrezite vroče.
(Foto: pexels.com)