0 0
Sendvič z lososom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
4 rezine Kruh
110 g Dimljeni losos
2 žlici Kremni sir
1/2 Rdeča čebula
2 žlici Kapre
2 žlici Koper
Sol in poper
1 žlica Maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sendvič z lososom

  • 20 minut
  • Porcije 2
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na hitro popecite rezine kruha, da rahlo porjavijo.

V manjši skledi zmešajte kremni sir s sesekljanim koprom ter po okusu začinite s soljo in črnim poprom.

Mešanico kremnega sira enakomerno razporedite po dveh popečenih rezinah kruha.

Dimljenega lososa enakomerno razdelite na dve rezini kruha, premazani s kremnim sirom, in ju razporedite v enem sloju.

Prekajenega lososa obložite z na tanko narezano rdečo čebulo in kaprami.

Sendvič zaprite s preostalima dvema rezinama popečenega kruha.

Na zunanjo stran vsake rezine sendviča namažite majhno količino masla ali margarine.

Na srednji temperaturi segrejte ponev, ki se ne prijema. V ponev položite sendvič in ga na vsaki strani pecite približno 2-3 minute oziroma dokler kruh ni zlato rjav in hrustljav, sir pa se ne stopi.

Sendvič odstranite iz ponve in ga pustite nekaj minut, da se ohladi.

Sendvič prerežite na pol in ga postrezite toplega. Uživajte!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Rižota z žafranom
Naprej
Brusnični kruh
Nazaj
Rižota z žafranom
Naprej
Brusnični kruh

Dodajte Komentar