0 0
Sendvič s tuno in jajci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
8 rezin Toast
4 veliki listi Solata ledenka
4 x Jajce
TUNIN NAMAZ
1 žlica Majoneza
2 žlici Kisla smetana
250 g Sirni namaz
1 x Strok - česen
200 g Tuna v pločevinki
20 g Maslo zmehčano maslo
1 x Kisla kumarica
1 ščepec Poper - beli
1 ščepec Sol
1 žlička Origano nasekljan origano
1 žlička Bazilika nasekljana bazilika
20 g Olive zelene izkoščičene olive
1 žlica Peteršilj - nasekljan

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sendvič s tuno in jajci

Z namazom iz tune boste namazali opečen toast in ga obložili s trdo kuhanimi jajci...

  • 25 minut
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

  • TUNIN NAMAZ

Navodila

Deli

Najprej pripravite tunin namaz.

Jajca nato previdno dajte v lonec s hladno vodo in pristavite na kuhalnik. Počakajte, da bo voda zavrela. Odstavite lonec in počakajte točno 8 minut, nato pa jajca odcedite in prelijte s hladno vodo. Jajca olupite in po dolgem razpolovite.

Očistite, operite in otresite solato. Opecite toast v opekaču ali pa na namaščeni ponvi. Polovico opečenih rezin dajte na krožnike, položite nanje lističe solate, namažite s tuninim namazom in obložite s polovičkami jajc. Pokrijte še s preostalimi opečenimi rezinami in postrezite.

Še nasvet: Namesto toasta lahko uporabite tudi na rezine narezan beli kruh, če nimate toasta ali pa če ne marate toasta.

(Foto: Getty Images)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Pečena jajca s pikantno klobaso
Naprej
Matcha palačinke
Nazaj
Pečena jajca s pikantno klobaso
Naprej
Matcha palačinke

Dodajte Komentar