0 0
Seitanov ragu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
200 g Seitan
3 žlice Olivno olje
300 g Gobe
Čebula
1 steblo Zelena
Korenje
ščepec Čilijevi kosmiči
Lovorjev list
400 g Paradižnikova mezga
Sol in poper
450 g Testenine

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Seitanov ragu

LASTNOSTI:
  • Vegansko
  • 50 minut
  • Porcije 3
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Čebulo, zeleno in korenček drobno sesekljajte. Segrejte olje in cvrite zelenjavo ter dodajte čili in lovorjev list.

Cvrite, dokler se vsa zelenjava ne zmehča in zlato rjavo obarva.

Gobe drobno sesekljajte in jih skupaj s sejtanom dodajte zelenjavi ter kuhajte, dokler vsa voda ne izhlapi.

Dodajte paradižnikovo mezgo in zavrite, nato pa zmanjšajte temperaturo in kuhajte 40 minut, da se omaka zgosti. Po okusu začinite s soljo in poprom.

Testenine skuhajte po navodilih na embalaži v osoljeni vreli vodi. Odcedite jih in vmešajte v ragu. Potresite s sveže sesekljanim peteršiljem. Dober tek!

(Foto: unsplash.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Njoki z ohrovtom
Naprej
Seitanova pleskavica
Nazaj
Njoki z ohrovtom
Naprej
Seitanova pleskavica

Dodajte Komentar