• Home
  • Mesne Jedi
  • Sauerbraten (goveja pečenka, marinirana v kisu in zeliščih)
0 0
Sauerbraten (goveja pečenka, marinirana v kisu in zeliščih)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

1 kg Goveja krača
Kis
Voda
2 x Čebula
4 x Rezina slanina
1 žlica klinček
1 žlica Začimbe
Kristalni sladkor

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sauerbraten (goveja pečenka, marinirana v kisu in zeliščih)

  • 2 h
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

2.5 cm debel kos govejega mesa, pečenke ali nežno kuhane govedine. Položite ga v posodo ali skledo in prelijte z raztopino iz polovice kisa in polovice vode, dodajte dve veliki čebuli, narezani na rezine.

To storite dva ali tri dni pred pripravo mesa. Dan pred kuhanjem narežite 3 ali 4 rezine slanine na 2.5 cm velike koščke in drobno sesekljajte 1 žlico čebule, ki se je namakala v kisu.

V meso naredimo luknje, ki so od sebe oddaljene 2.5 ali 5 centimetra, in vanje nadevamo koščke slanine in sesekljane čebule. Meso dajte nazaj v raztopino, dodajte 1 žlico celih klinčkov in 1 žličko začimb .

Meso pečemo kot pečenko (190 C)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Nizozemski mesni zvitki (“Boova Shenkel”)
Naprej
“Schnitz und Kneipp”
Nazaj
Nizozemski mesni zvitki (“Boova Shenkel”)
Naprej
“Schnitz und Kneipp”

Dodajte Komentar

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com