0 0
Sarme iz kitajskega zelja v omaki z brokolijem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 vrečka Juha juha s cvetačo in brokolijem, poiščite v trgovini
2 x - 3 x Krompir
1 vrečka Riž z gobami vrečka riža s gobami, poiščite v trgovini
200 ml Mleko
1 šop Peteršilj - svež
100 ml Sladka smetana
Sol po okusu
Poper po okusu
150 g Brokoli svež brokoli
50 g Češnjev paradižnik
1 x Čebula manjša čebula
1 x Strok - česen
8 x Kitajsko zelje - listi 8 listov kitajskega zelja
1 žlica Maslo

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sarme iz kitajskega zelja v omaki z brokolijem

LASTNOSTI:

    Okusna jed iz kitajskega zelja in z različno kombinacijo sestavin. Zakaj se ne bi prepričali kar sami o njenem okusu?

    • 45 minut
    • Porcije 2
    • Lahko

    Sestavine

    Navodila

    Deli

    Na hitro blanširajte liste kitajskega zelja v vreli vodi. Olupite krompir, narežeite ga na kocke in ga dajte kuhati.

    V ponvi na malo olja prepražite čebulo in česen. Dodajte narezan brokoli in na hitro popražite. Dodajte še vrečko riža z gobami in zalijte s pol litra vode, dodajte narezan brokoli in kuhajte 12 minut. Segrejte pečico na 200 stopinj Celzija. Juho zmešajte s 100 ml sladke smetane, 200 ml mleka in 400 ml vode ter zavrite. Blanširane liste zelja nadevajte z riževo zmesjo, zvijte v manjše sarmice in jih postavite v pekač.

    Z brokolijevo omako prelijte in postavite v pečico za 15-20 minut. Češnjev paradižnik narežite na polovičke in na kratko popecite v ponvi, posolite in nato odstavite. Sarmo postrežite s kuhanim krompirjem, ki ste ga povaljali v maslu in ki ste mu dodali še popečen paradižnik.

    (Foto: pexels.com, Getty Images)

     

    Njami Njami

    Mnenja o Receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Nazaj
    Toskanska cvetačna juha
    Naprej
    Skutne palačinke
    Nazaj
    Toskanska cvetačna juha
    Naprej
    Skutne palačinke

    Dodajte Komentar