0 0
Sardele s paradižnikovo omako

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

900 g Sardele očiščene
1 žlica Maslo
Čebula
3 stroki Česen
400 g Pelati
3 žlice Olivno olje
1 žlica Paradižnikova mezga
Sol
Bazilika

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sardele s paradižnikovo omako

  • 35 minut
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Na ponvi segrejte olje in nanj položite sardele. Popecite jih na obeh straneh.

Sardele preložite na krožnik, na ponev pa stresite sesekljano čebulo. Popražite jo, da postekleni, nato pa dodajte še česen in sol ter prelijte s 50 ml vode.

V ponev dodajte pelate, mezgo in maslo ter premešajte. Dodajte baziliko in kuhajte na zmerni temperaturi, da se zgosti.

V omako položite sardele in kuhajte še 2 minuti, nato pa postrezite.

(Foto: freepik.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Dimljena rebrca
Naprej
Ribji narastek
Nazaj
Dimljena rebrca
Naprej
Ribji narastek

Dodajte Komentar