Sestavine
-
1 x Vanilijev puding
-
Listnato testopo okusu
-
Sladka smetanapo okusu
-
Mlekopo okusu
-
Jagodepo okusu
-
Sladkorpo okusu
-
Vodapo okusu
-
Hruškehruške naj bodo zelo zrele
-
Želatinapo okusu
Navodila
Specite listnato testo in ko se ohladi, ga prelijte z ohlajeno kremo iz pudinga in stepene sladke smetane.
Jagode narežite in jih sladkajte. Iz hrušk in malo vode naredite še čežano, ki ji dodajte narezane jagode. Vse skupaj malo pokuhajte, zmes nato odstavite in primešajte ji še namočeno želatino.
Sadno mešanico polijte na ohlajeno pudingovo kremo. Sladico čez noč hranite v hladilniku, nato jo naslednji dan narežite na kose in postrezite.
Opomba: Čas ohlajanja sladice ni vštet v čas priprave!