0 0
Sadni crumble

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
150 g Maslo
2/3 skodelice Sladkor v prahu
2 skodelici Moka
1/2 skodelice Mleti mandelj
400 g Konzervirano jabolko
300 g Ostanki sadne torte
Smetana

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sadni crumble

Iz ostankov sadne torte

Kako porabiti ostanke sadne torte?

  • 1 ura
  • Porcije 9
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Pečico segrejte na 180 °C. Dno pekača namastite in obložite s papirjem za peko, da bo ta segal čez stranice.

Z električnim mešalnikom stepite maslo in sladkor v prahu do kremaste mase. Dodajte moko in mandlje ter mešajte, dokler zmes ne postane drobtinasta.

Prihranite 1 skodelico drobljenca. Preostalo vtisnite v pripravljen pekač. Na vrh dodajte jabolko. Rezerviranim drobtinam dodajte ostanke sadne torte in nežno premešajte. Razporedite po jabolkih in pecite 35 minut, dokler ne postanejo zlate barve. Ohladite v pekaču.

Razrežite na kvadrate in postrezite z gosto smetano.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Azijski spomladanski zavitki
Naprej
Božična marmelada
Nazaj
Azijski spomladanski zavitki
Naprej
Božična marmelada

Dodajte Komentar