0 0
Šabesa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

10 velikih kobulov bezgovih cvetov
1 kg sladkorja
2.5 dl vinskega kisa
3 neškropljene limone
10 l vode

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Šabesa

PRAVA DOMAČA KUHINJA

  • Enostavno

Sestavine

Navodila

Deli

Zdrava domača šabesa.

Koraki

1
Narejeno

Priprava

Limone narežemo na rezine. Nato bezgove cvetove damo skupaj z rezinami limon, sladkorjem, kisom in vodo. Veliko posodo postavimo za 48 ur na sonce, da se začne proces vrenja s pomočjo kvasovk v ozračju. Vmes večkrat premešamo, nato tekočino precedimo prek krpe v čiste steklenice in damo na hladno.

Čez nekaj dni bo pijača začela muzirati in tedaj jo lahko pijemo.

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Brezalkoholni mojito
Naprej
Pasulj
Nazaj
Brezalkoholni mojito
Naprej
Pasulj

Dodajte Komentar