0 0
Romesco omaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 kozarec Pečena paprika
7 x Češnjev paradižnik
1 skodelica Mandlji
1/4 skodelice Peteršilj - svež
1/4 skodelice Olivno olje
1 žlička Sol
2 stroka Česen
1/2 Limona sok
1 žlička Čili v prahu

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Romesco omaka

LASTNOSTI:
  • Pekoče

Priljubljena omaka po španskem receptu.

  • 10 min
  • Porcije 4
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Vse skupaj zmešajte v mešalniku, dokler ne dobite kremaste teksture. Omako postrezite toplo ali hladno s piščancem in zelenjavo z žara, hrustljavim krompirjem, jajci itd.

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Hrustljavi piščanec s parmezanom
Naprej
Zelenjavna enolončnica s pistou omako
Nazaj
Hrustljavi piščanec s parmezanom
Naprej
Zelenjavna enolončnica s pistou omako

Dodajte Komentar