0 0
Romanska solata s prelivom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
1 glava Rimska solata
1/4 Rdeča čebula
Češnjev paradižnik
Črne olive
1/4 skodelice Sir feta
1/4 skodelice Olivno olje
2 žlici Vinski kis
1 čajna žlička Dijonska gorčica
1 strok Česen
Sol in poper

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Romanska solata s prelivom

  • 10 minut
  • Porcije 1
  • Lahko

Sestavine

Navodila

Deli

Na začetku operite in osušite solato. Narežite jo na koščke in jih položite v veliko skledo za solato. V skledo dodajte tanko narezano rdečo čebulo, češnjeve paradižnike in narezane črne olive.

V ločeni manjši skledi stepite oljčno olje, rdeči vinski kis, dijonsko gorčico, sesekljan česen, sol in poper. Prelijte solato in jo dobro premešajte, da se vse sestavine obložijo.

Po vrhu solate potresite nadrobljen sir feta in jo takoj postrezite.

Uživajte v sveži in okusni romanski solati!

(Foto: pexels.com)

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Tofu po sečuansko
Naprej
Bovla z grškim jogurtom in s figami
Nazaj
Tofu po sečuansko
Naprej
Bovla z grškim jogurtom in s figami

Dodajte Komentar