0 0
Rižota z žafranom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sestavine

Prilagodite Porcije
250 g Riž
Čebula
15 g Maslo
30 ml Olivno olje
ščepec Žafran
Sol in poper
2 žlici Parmezan
90 ml Belo vino
500 ml Zelenjavna juha

Dodaj med zaznamke

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rižota z žafranom

  • 25 minut
  • Porcije 3
  • Srednje

Sestavine

Navodila

Deli

Zavrite juho in jo 50 ml dajte na stran. V teh 50 ml namočite žafran.

Na olju popražite sesekljano čebulo. Dodajte maslo in vino. Ko tekočina izpari, dodajte riž in žafran ter zalijte z juho. Dobro premešajte in začinite po okusu.

Rižoto kuhajte 20 minut, po potrebi dodajajte vodo. Ko je rižota kuhana, jo postrezite s filejem lososa in kozarcem vina.

(Foto: pixabay.com)

 

Njami Njami

Mnenja o Receptu

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Nazaj
Ovseni keksi
Naprej
Sendvič z lososom
Nazaj
Ovseni keksi
Naprej
Sendvič z lososom

Dodajte Komentar